Om oss

Hama Accounting er et autorisert regnskapsbyrå som ble stiftet våren 2019. Vi har kontorer på Fjellhamar i Lørenskog og har raskt opparbeidet oss en rekke kunder innenfor ulike bransjer. Med vårerfaring og nåværende kundeportefølje kan du være trygg på at vi har kompetanse også innen bransjer som krever ekstra kunnskap, som eiendom, bygg og anlegg.

Vår filosofi er at regnskap og økonomi skal være enkelt for deg! Vi tar oss av papirarbeidet, og gjør at du til enhver tid har god oversikt over ditt selskaps økonomi. Glem tiden da du hadde kontorskuffen full av uleselige bilag - med det skybaserte økonomisystemet Xledger skjer alt digitalt. Reiseregninger, utlegg og timeregistrering leveres kjapt og enkelt via en app vi konfigurerer for deg. Regnskapsmetodikken vi benytter tilsier at du har daglig oppdaterte tall. Dermed får du tilgang til en rekke rapporter som gjør at du kan ta gode beslutninger for deg og ditt selskap. Hvor som helst, når som helst. Helt enkelt!

Hans Ludvig Lund

Hans Ludvig Lund

Daglig leder / Partner

hans@hamaaccounting.no

Hans Ludvig Lund er autorisert regnskapsfører, og har mangeårig erfaring som regnskapskonsulent, rådgiver og de seneste årene regnskapssjef. Han har også jobbet med supportering av Xledger-brukere og er blant annet sertifisert administrator.

Magnus Ambjörn Christiansen

Magnus Ambjörn Christiansen

Rådgiver / Partner

magnus@hamaaccounting.no

Magnus Ambjörn-Christiansen er registrert revisor/autorisert regnskapsfører og har jobbet med økonomi siden 2007. Han har flere års erfaring som revisor, rådgiver i regnskapsbyrå og økonomisjef. Han har bred erfaring innenfor økonomisk drift, likviditet/økonomistyring og finansiell/offentlig rapportering, samt rådgivning innenfor skatt, avgift og regnskap.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller er kaffetørst fyller du ut skjemaet så hører du fra oss så fort som mulig.

Du kan også treffe oss på telefon: 41 85 99 97

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.